Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Leon zijn lievelingstante is tante Lisa. Een bloem van een tante van An Swerts gaat over een tante met een bipolaire stoornis. Vanaf 6 jaar.

Auteur:

An Swerts

Uitgever:

Clavis B.V.B.A., Uitgeverij

Verschijningsdatum:

april 2019

Een bloem van een tante – An Swerts

Je kunt maar één lievelingstante hebben. En voor Leon is dat mama’s jongste zus: tante Lisa. Maar soms lijkt het alsof tante Lisa hem niet ziet, zo enthousiast is ze dan. Het boek een bloem van een tante is geschreven door An Swerts

En op andere dagen lijkt het licht in haar ogen gedoofd. Soms straalt tante Lisa als een roos met doornen, en soms is ze broos als een klaproos. Maar Leon houdt altijd van tante Lisa, welke bloem ze ook is. Ieder kind is uniek. In sommige gezinnen wordt iemand ziek. In andere families is ooit iets vervelends gebeurd. En soms is het huishouden zelf gewoon een beetje anders. Pleister maakt al die gevoelige onderwerpen bespreekbaar.

Deze boeken bevatten een warm verhaal, een spelletje en een versje of liedje op kindermaat. Maar ook een informatieve bijlage voor volwassenen, met een aangrijpende getuigenis of een interview met een Pleister-expert. Op die manier nodigt Pleister uit tot praten met en begrip krijgen voor elkaar. Want hoe moeilijk sommige dingen ook zijn, een PLEISTER helpt altijd.


An Swerts schreef Een mooi, gevoelig verhaal over een tante met een bipolaire stoornis. Met achteraan een interview met twee experts en enkele tips. Voor kinderen vanaf 6 jaar.