Veel gezochte termen

FAQ

Auteur

Jim van Os

Jim van Os is een herstelgerichte psychiater, hoogleraar psychiatrische epidemiologie en Voorzitter Divisie Hersenen, UMC Utrecht. Jim van Os werkt op het raakvlak van ‘harde’ breinwetenschap, gezondheidszorgonderzoek, kunst en subjectieve ervaringen van mensen met ‘lived experience’ in de GGZ. Jim is ook familielid van mensen met psychosegevoeligheid.

FAQ

online spreekuur PsychoseNet

In het eSpreekuur van PsychoseNet worden wekelijks tientallen vragen gesteld aan het team van experts, bestaande uit ervaringsdeskundigen, professionals en psychiaters. Alle vragen krijgen een zorgvuldig antwoord van de gekozen expert. Heb je toch vragen over het eSpreekuur, lees dan deze FAQ! (Frequently asked questions)

Het doel van het eSpreekuur van PsychoseNet is om een kennisbank beschikbaar te maken voor alle lezers. Een kleine anonieme selectie van vragen publiceren we in de Kennisbank van PsychoseNet, zodat andere lezers ook van het antwoord kunnen leren. Op deze manier kunnen lezers anonieme, zorgvuldig geredigeerde en niet herleidbare vragen uit het eSpreekuur lezen en daar kennis, informatie en steun uit halen.

Vragen die gesteld worden over het eSpreekuur

[sp_easyaccordion id=”72047″]

Gerelateerd

Meer over

Lees ook