Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Bang vogeltje - Michelle Trines

Auteur:

Michelle Trines

Uitgever:

Uitgeverij Aspekt

Verschijningsdatum:

Oktober 2021

Bang vogeltje – Michelle Trines

Een op de vijf Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met een angststoornis. Michelle was negentien toen ze werd overvallen door haar eerste paniekaanval. In Bang Vogeltje geeft Michelle je een kijkje in het hoofd van een angstpatiënt. autob

Ze kwam thuis te zitten met een burn-out en werd bijna dagelijks overspoeld door een golf van angst waar maar geen einde aan leek te komen.

Waar leeftijdsgenoten zich bezighielden met studeren, werken en feesten, focuste Michelle zich op haar herstel, samen met zo’n zeven verschillende therapeuten. Dit had echter voorkomen kunnen worden als ze eerder naar haar lichaam had geluisterd. Het antwoord bleek – naderhand gezien – overduidelijk, ze luisterde alleen niet goed.

In Bang Vogeltje geeft Michelle je een kijkje in het hoofd van een angstpatiënt. Ze voorziet je van nuttige informatie en praktische tips voor jezelf en je naasten. Je kan namelijk wel degelijk van je angsten afkomen. Misschien ligt het antwoord wel recht voor je neus, maar je moet wel goed kijken.


Michelle Trines is journalist

Meer lezen over angst?