Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Of je nu de controle dreigt te verliezen of vastgelopen bent, de tips en trucs uit het boek Instant Mood Fix zullen de druk verlichten.

Auteur:

Olivia Remes

Uitgever:

Volt

Verschijningsdatum:

Februari 2022

Instant Mood Fix – Olivia Remes

Dr. Olivia Remes heeft het afgelopen decennium in haar onderzoek de geheimen blootgelegd om angst, stress en paniek te verminderen. In dit no-nonsense boek geeft ze je eenvoudige, op wetenschap gebaseerde oplossingen om de negatieve stemmingen te bestrijden die ons allemaal in de greep kunnen krijgen.

Of je nu de controle dreigt te verliezen, vastgelopen bent, je gestrest, ongemotiveerd of overweldigd voelt, deze tips en trucs zullen je op korte termijn een oplossing bieden en de druk verlichten.

In tien hoofdstukken met een leestijd van ongeveer twintig minuten worden de meest voorkomende stemmingen behandeld

Elk hoofdstuk begint met een kortetermijnadvies, voor wanneer de paniek toeslaat. In het vervolg van het hoofdstuk wordt achtergrondinformatie over de psychologie van de verschillende stemmingen geboden, en krijg je langetermijnstrategieën aangereikt die je veerkracht en weerbaarheid vergroten.

Stop met uitstellen, situaties vermijden of jezelf de schuld geven. Instant mood fix: eerste hulp bij paniek, stress en angstaanvallen stelt je in staat om je kalm, zelfverzekerd en veerkrachtig te voelen.


Olivia Remes is een onderzoeker naar geestelijke gezondheid, verbonden aan de Universiteit van Cambridge

Meer lezen over angst en paniek?