Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Runningtherapie. Steeds meer mensen ontdekken hoe prettig het is om regelmatig hard te lopen. Een boek van Bram Bakker en Simon van Woerkom.

Auteur:

Bram Bakker, Simon van Woerkom

Uitgever:

Rainbow

Runningtherapie – Bram Bakker, Simon van Woerkom

Runningtherapie. Steeds meer mensen ontdekken hoe prettig het is om regelmatig hard te lopen. Het biedt compensatie voor het werk dat ze de hele dag met hun hoofd doen, en het is een doeltreffende manier om spanningen kwijt te raken. Een boek van Bram Bakker en Simon van Woerkom.

Steeds meer wordt hardlopen ook gebruikt als mogelijkheid om psychische klachten te behandelen. Wat runningtherapie inhoudt wordt in dit boek uitvoerig besproken, net als de werkingsmechanismen ervan. Daarbij komen zowel de puur fysieke aspecten aan de orde als de psychologische betekenis die regelmatig bewegen heeft.

Ook voor iedereen die nog geen burn-out heeft is dit boek een aanrader

Omdat het belang van lichaamsbeweging voor een gezonde psyche in het algemeen wordt uiteengezet. Runningtherapie wordt als ondersteuning gebruikt in cursussen runningtherapie én is een informatiegids voor iedereen die hardlopen wil inzetten om zichzelf of een ander zich beter te laten voelen. Een standaardwerk. Kortom voor lopers, looptrainers en professionals.

Zie ook: www.runningtherapie.nl


Bram Bakker en Simon van Woerkom