Main content

De 2-COM is een vragenlijst over tweezijdige communicatie: de communicatie tussen jou en je hulpverlener.  Soms is het lastig om tijdens het gesprek met je hulpverlener aan alles te denken wat je wilde bespreken. Deze lijst helpt je alle problemen te bespreken waar je hulp bij wenst. Lees de lijst door en vink (√) alle vakjes aan die op jou van toepassing zijn.

Antwoorden op deze vragenlijst worden door PsychoseNet niet opgeslagen.

Tweewegcommunicatie

Stap 1 van 22

  • Heb je voldoende inspraak in je eigen behandeling?


Biografie Jim van Os

Prof. dr. Jim van OsVoorzitter Divisie Hersenen, UMC Utrecht. Hij is tevens verbonden als Visiting Professor Psychiatric Epidemiology aan het Institute of Psychiatry te Londen. Hij is sinds 2011 lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) en werd in 2016 benoemd tot Fellow van King’s College London

Jim van Os werkt op het raakvlak van ‘harde’ breinwetenschap, gezondheidszorgonderzoek, kunst en subjectieve ervaringen van mensen met ‘lived experience’ in de GGZ. Hij verschijnt sinds 2014 op Thomson-Reuter Web of Science lijst van ‘most influential scientific minds of our time’. In 2014 kwam zijn boek De DSM-5 Voorbij uit, en in 2016 het boek Goede GGZ! (samen met Philippe Delespaul e.a.)

Lees hier meer over Jim van Os. Of volg Jim op LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube!

Meer informatie over herstel:

  • Deel deze pagina: