Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

PsychoseNet heeft een webshop!

De PsychoseNet webshop is live. Neem een kijkje!

PsychoseNet is een goedbezocht online zelfregie centrum dat zich richt op psychose, trauma en bipolariteit. Bij PsychoseNet geloven we in herstel. Onze community bestaat sinds 2015 en wordt goed bezocht.

De laatste jaren is PsychoseNet.nl doorgegroeid tot een goedlopende, kundige en herstelgerichte eCommunity waar je op diverse manieren contact kunt leggen met professionals en gelijkgestemden. Het groeide door tot een plek waar je je vragen kunt stellen aan experts en  waar je kunt chatten met ervaringsdeskundige professionals. Tijd voor de volgende stap vooruit…

We hebben een mooie webshop gemaakt

We maken vanuit PsychoseNet al jaren leuke producten en zijn deze op het moment stap-voor-stap verder aan het uitbreiden. Daar hoort natuurlijk een webshop bij waar we onze mooie producten op een centrale, makkelijk te vinden plek kunnen aanbieden.

Onze nieuwe shop kun je hier vinden:

Het aantal producten dat we vanuit PsychoseNet.nl aanbieden is op dit moment nog beperkt. De komende periode komen er diverse nieuwe boekjes, verschillende soorten folders en andere producten van PsychoseNet bij!

Dit boekje kun je nu al bestellen vanuit de webshop:

De geheel herziene editie van boekje 100 definities van psychose

Een boekje met een unieke kijk op psychose

Wist je al dat deze week een geheel nieuwe versie van van het boekje 100 definities van Psychose uit is gekomen? Het is een bijzonder vriendelijk, toegankelijk en creatief boekje geworden met 100 nieuwe definities van PsychoseNet. Heel informatief!

Het boekje is bijvoorbeeld ook leuk om cadeau te geven aan naasten en andere betrokkenen. De definities geven een laagdrempelig en uniek inzicht in wat een psychose is en wat het voor personen kan betekenen. Voorkennis over psychose is niet nodig, met deze definities kan iedereen een psychose begrijpen.

Je vindt het boekje in de webshop!

Boekje 100 definities van psychose - PsychoseNet

Wat is psychose? Vraag 100 mensen om een definitie en je krijgt 100 verschillende definities. Benieuwd naar die definities? We hebben ze gebundeld in een nieuw boekje.

Jim van Os over 100 definities van psychose: “Hier leer je heel veel van!”