flag 001
flag 002
flag 001
flag 002
flag 001
flag 002
flag 001
flag 002
Enquête over de online informatievoorziening voor mensen met een beperking - EnableMe * PsychoseNet

Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Enquête over de online informatievoorziening voor mensen met een beperking – EnableMe

Peiling behoefte online informatie voorziening EnableMe

Wil je helpen de online informatievoorziening voor mensen met een beperking te verbeteren?! Dan kun je deze enquête van EnableMe invullen.

Deze enquete kan tot 1 oktober 2020 ingevuld worden. Het invullen van de enquête kost ongeveer 10 minuten. Met deze enquête wil EnableMe inzicht krijgen in welke bestaande online informatie, contact en diensten mensen waarderen, wat mensen missen en wat mensen nodig hebben in de toekomst om zich te blijven ontwikkelen.

Bent je geïnteresseerd in de uitkomst van onze enquête? EnableMe zal de resultaten hier op het PlatformKlink.nl delen. Ze zullen ook een uitnodiging sturen via dit platform om het mogelijk te maken online in gesprek te gaan met geïnteresseerden.


EnableMe is een non-profit organisatie die een internationaal portal ontwikkelt voor mensen met een beperking (fysiek, mentaal, zintuiglijk, chronische ziekten en verstandelijk). Na 15 jaar ervaring in Zwitserland en Duitsland wil EnableMe nu meer mensen helpen met kennis en technologie voor het beheren van online communities.