Veel gezochte termen

De PsychoseNet Kennisbank

Beantwoord door

Auteur

Expert Avatar

Jim van Os is een herstelgerichte psychiater, hoogleraar psychiatrische epidemiologie en Voorzitter Divisie Hersenen, UMC Utrecht. Hij werkt op het raakvlak van ‘harde’ breinwetenschap, gezondheidszorgonderzoek, kunst en subjectieve ervaringen van mensen met ‘lived experience’ in de GGZ. Jim is ook familielid van mensen met psychosegevoeligheid.

Graag deel ik met u mijn geslaagde behandeling

Vraag

Geachte heer van Os, Ik ben nu 15 jaar behandeld door een telepatist. De schizofrenie die ik in milde vorm had, is verdwenen. Het is een hele zware behandeling geweest, maar ik heb het er voor over gehad. De behandeling is kosteloos geweest. Ik blijf voor de rest van mijn leven behandeld door deze telepatist, zodat de schizofrenie weg blijft. Schizofrenie is te genezen. Het is een aandoening van de bovenste en buitenste hersenlaag.

Wanneer deze hersenlaag ontstoken raakt, krijg je op sommige plekken putjes met een vetlaag. Deze vetlaag kan schizofrenie veroorzaken. Door behandeling van een telepatist of paragnost, kan de schizofrenie worden genezen. Het is een langdurige kwestie. Maar goed te doen. Helaas is de wetenschap nog niet zo ver dat deze vorm van therapie wordt erkend. Ik heb veel ervaring met patienten met schizofrenie en epilepsie. Daarbij komt nog dat ik zie dat veel patienten problemen hebben met angststoornissen. Verder heb ik het gevoel dat er te veel naar de problemen worden gekeken en niet naar de oplossingen. Tenslotte denk ik, is er geen andere mogelijkheid dan samen te werken tussen de reguliere en alternatieve sector in de gezondheidszorg. Hartelijk dank.

M

Antwoord

Beste Miriam,

Heel goed dat je je weg hebt gevonden en de behandeling die voor jou werkt, echt goed te horen.

Dank voor delen van je verhaal!

Groet Jim

Deze vraag is gesteld door een vrouw in de leeftijdscategorie 55
Beantwoord door: Jim van Os op 7 januari 2019

Gerelateerd

Meer over

behandeling
Psychosegevoeligheid

Lees ook