Veel gezochte termen

De PsychoseNet Kennisbank

Beantwoord door

Auteur

expert avatar

Ypsilon komt op voor familieleden en naasten van mensen met psychosegevoeligheid. Het adviesdienstteam van Ypsilon ondersteunt familieleden en naasten, luistert naar hun verhaal, verwijst naar hulp en denkt mee over ieders persoonlijke situatie.  

Hoe ga ik om met een naaste met psychosegevoeligheid en paranoia

Vraag

Kunt u mij de weg wijzen hoe ik kan omgaan met een naaste met psychosegevoeligheid en paranoia? Ik krijg moeilijk contact met hem. Hij blijft lang wrokkig en wil geen hulp.

Antwoord

Een goed begin hiervoor is de website van Ypsilon, de vereniging voor familieleden en naasten van mensen met psychosegevoeligheid. Daar vindt u informatie en tips over hoe om te gaan met uw naaste.

Wilt u advies op maat? Dan kunt u elke werkdag bellen met onze telefonische adviesdienst (T 088-000 21 20) of een mail sturen naar adviesdienst@ypsilon.org.

Ik hoop dat u hier iets aan heeft!

Vriendelijke groet,
Ypsilon


Logo biografie Ypsilon

Mind Ypsilon komt op voor familieleden en naasten van mensen met psychosegevoeligheid. Het adviesdienstteam van Ypsilon ondersteunt familieleden en naasten, luistert naar hun verhaal, verwijst naar hulp en denkt mee over ieders persoonlijke situatie.

Tip: Kijk ook op https://www.ypsilon.org/advies.

Deze vraag is gesteld door een vrouw in de leeftijdscategorie 55
Beantwoord door: Ypsilon op 29 juni 2020

Gerelateerd

Meer over

Naasten

Lees ook