Veel gezochte termen

De PsychoseNet Kennisbank

Beantwoord door

Auteur

expert avatar

Prof. dr. Ralph Kupka is hoogleraar Bipolaire Stoornissen, verbonden aan het Amsterdam UMC, locatie VU Medisch Centrum, en psychiater bij GGZinGeest (Amsterdam) en Altrecht (Utrecht). Hij is Vice-President of Education van de International Society for Bipolar Disorders (ISBD) en daarnaast bestuurslid van de Alliantie Kwaliteit GGZ (Akwa).”

Vragenlijst Schizofrenie

Vraag

Beste meneer,

Wij hebben een aantal vragen gericht aan psychiaters die ervaring hebben met het behandelen van patiënten met schizofrenie.
Wij zijn momenteel bezig met ons PWS over schizofrenie. Ons doel is om te onderzoeken waaruit, volgens Nederlandse psychiaters, een succesvolle behandeling voor een patiënt met schizofrenie bestaat. We zouden het enorm waarderen als u aan ons onderzoek zou kunnen deelnemen d.m.v. het beantwoorden van een paar vragen. Wij hebben het liefst zo snel mogelijk antwoord.

Alvast bedankt,

K en A.
6VWO Farel College Amersfoort

Antwoord

Dag K en A, ik heb de enquête zo goed mogelijk ingevuld. Wat goed dat jullie je hierin verdiepen. Succes bij de uitwerking van de enquête. Vriendelijke groet, Ralph Kupka

Deze vraag is gesteld door een vrouw in de leeftijdscategorie 17
Beantwoord door: Ralph Kupka op 19 november 2018

Gerelateerd

Meer over

Overig
schizofrenie

Lees ook