Veel gezochte termen

Psychosenet video

De waarde van: Een dagelijkse wandeling

Geeske Roorda is hoofdredacteur bij PsychoseNet. Ze vertelt in deze video over haar herstel en gaat in op waardevolle activiteiten die ze zelf bewust heeft ingezet om haar daarbij te helpen.

Geeske heeft een de bipolaire stoornis type 1 waarbij ze ook psychosegevoelig is. Ze heeft nog enkele andere diagnoses (CPTSS en DIS). Na een zware ontregeling verloor ze uiteindelijk haar baan en werd ze 100% afgekeurd. Na enkele jaren van vallen en opstaan lukte het haar weer om stabiel te blijven; ze vond een dagelijkse structuur met beschermende activiteiten die haar -iedere dag- helpen haar balans te bewaken en te handhaven.

Sinds zo’n vier jaar is Geeske weer stabiel, ze heeft haar rol binnen haar gezin weer naar tevredenheid opgepakt. Ook heeft ze weer een betaalde baan en vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn als fotograaf.

In deze aflevering: De waarde van het maken van een dagelijkse wandeling

Geeske vertelt hoe ze het wandelen dagelijks inzet als een beschermende factor om in balans te blijven. Iedere dag weer. Het geeft haar rust en structuur. Het helpt haar iedere dag weer om haar balans te behouden.