Main content

Geeske Roorda is sr. webredacteur bij PsychoseNet. Ze vertelt in deze video over haar herstel en gaat in op waardevolle activiteiten die ze zelf bewust heeft ingezet om haar daarbij te helpen.

Geeske heeft een de bipolaire stoornis type 1 waarbij ze ook psychosegevoelig is. Ze heeft nog enkele andere diagnoses (CPTSS en DSNAO). Na een zware ontregeling verloor ze uiteindelijk haar baan en werd ze 100% afgekeurd. Na enkele jaren van vallen en opstaan lukte het haar weer om stabiel te blijven; ze vond een dagelijkse structuur met beschermende activiteiten die haar -iedere dag- helpen haar balans te bewaken en te handhaven.

Sinds zo’n vier jaar is Geeske weer stabiel, ze heeft haar rol binnen haar gezin weer naar tevredenheid opgepakt. Ook heeft ze weer een betaalde baan en vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn als fotograaf.

In deze aflevering: De waarde van het maken van een dagelijkse wandeling

Geeske vertelt hoe ze het wandelen dagelijks inzet als een beschermende factor om in balans te blijven. Iedere dag weer. Het geeft haar rust en structuur. Het helpt haar iedere dag weer om haar balans te behouden.


Geeske Roorda biografieGeeske Roorda is de hoofdredacteur van PsychoseNet. Ze schrijft regelmatig met een opbouwende toon over haar zoektocht naar goede hulpverlening voor haar vroegkinderlijk trauma en de gevolgen daarvan, het leven met CPTSS en een dissociatieve stoornis. Of over haar stemmings- en psychosegevoeligheid.

Geeske schrijft vanuit hoop en met het oog op het goed zorgen voor zichzelf. Een overzicht van de blogs die Geeske voor PsychoseNet schreef vind je hier.

Meer weten?

Hier lees je meer over wie Geeske Roorda is. Of volg Geeske op LinkedInFacebookTwitter en YouTube!

  • Deel deze pagina: