Main content

Geeske Roorda is sr. webredacteur bij PsychoseNet. Ze vertelt in deze video over haar herstel en gaat in op waardevolle activiteiten die ze zelf bewust heeft ingezet om haar daarbij te helpen.

Geeske heeft een de bipolaire stoornis type 1 waarbij ze ook psychosegevoelig is. Ze heeft nog enkele andere diagnoses (CPTSS en DSNAO).

Sinds zo’n vier jaar is Geeske weer in balans, ze heeft haar rol binnen haar gezin weer naar tevredenheid opgepakt. Ook heeft ze weer een betaalde baan en vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn als fotograaf.

In deze aflevering: De kracht van: Creativiteit

Geeske vertelt hoe haar creativiteit het haar mogelijk maakte om haar leven weer op te bouwen. Creativiteit is voor Geeske een beschermende factor om in balans te blijven. Het vormde -in de vorm van fotografie- voor haar de basis van haar herstel.

Geeske Roorda is de hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over haar zoektocht naar goede hulpverlening voor haar CPTSS en dissociatieve stoornis, haar stemmings- en psychosegevoeligheid en over haar eigen herstel.

Wist je dat je Geeske kunt volgen via LinkedInFacebookTwitter en YouTube?

Meer blogs lezen van Geeske Roorda?

Wist je dat PsychoseNet regelmatig nieuwe podcasts, mini-colleges en blogs plaatst?

  • Deel deze pagina: