Main content

Geeske Roorda is sr. webredacteur bij PsychoseNet. Ze vertelt in deze video over haar herstel en gaat in op waardevolle activiteiten die ze zelf bewust heeft ingezet om haar daarbij te helpen.

Geeske heeft een de bipolaire stoornis type 1 waarbij ze ook psychosegevoelig is. Ze heeft nog enkele andere diagnoses (CPTSS en DSNAO).

Sinds zo’n vier jaar is Geeske weer in balans, ze heeft haar rol binnen haar gezin weer naar tevredenheid opgepakt. Ook heeft ze weer een betaalde baan en vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn als fotograaf.

In deze aflevering: De kracht van: Creativiteit

Geeske vertelt hoe haar creativiteit het haar mogelijk maakte om haar leven weer op te bouwen. Creativiteit is voor Geeske een beschermende factor om in balans te blijven. Het vormde -in de vorm van fotografie- voor haar de basis van haar herstel.


Geeske Roorda biografieGeeske Roorda is de hoofdredacteur van PsychoseNet. Ze schrijft regelmatig met een opbouwende toon over haar zoektocht naar goede hulpverlening voor haar vroegkinderlijk trauma en de gevolgen daarvan, het leven met CPTSS en een dissociatieve stoornis. Of over haar stemmings- en psychosegevoeligheid.

Geeske schrijft vanuit hoop en met het oog op het goed zorgen voor zichzelf. Een overzicht van de blogs die Geeske voor PsychoseNet schreef vind je hier.

Meer weten?

Hier lees je meer over wie Geeske Roorda is. Of volg Geeske op LinkedInFacebookTwitter en YouTube!

  • Deel deze pagina: