Veel gezochte termen

App

Auteur

Geeske Roorda

Geeske Roorda is hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over goede hulpverlening, zelfzorg en herstel.

Meer blogs lezen van Geeske?

Hier vind je een overzicht van haar blogs

MedApp Apotheek

MedApp Apotheek is een app om je te assisteren bij optimaal medicatiegebruik. Je vertrouwde zorg via een app op je telefoon.

MedApp is dé online apotheek van Nederland. MedApp Apotheek is een App om je te assisteren bij optimaal medicatiegebruik. Zo stelt MedApp Apotheek je o.a. in staat om op eenvoudige wijze ‘slimme’ medicijnwekkers in te stellen, bijsluiters te bekijken, innameroosters te raadplegen.

Of om je voorraad te beheren, een medicatiepaspoort te maken, direct medicatie te herhalen bij jouw apotheek en hoogwaardige medicijn- en prijsinformatie te vinden.

Wat is MedApp Apotheek?

MedApp is geen gewone apotheek. Wij zijn een apotheek in een app. Via jouw telefoon helpen we je op een gebruiksvriendelijke en vertrouwde manier van een hoop zorgen rondom jouw medicijngebruik en gezondheid af. Zo zijn we zonder fysieke locatie juist heel dichtbij. Download onze gratis app en vanaf dat moment heb jij alles rond jouw medicijnen altijd bij de hand.

Ervaar de voordelen van MedApp Apotheek

De voordelen:

 • Medicijnwekkers – De medicijnwekkers in onze app helpen je om geen inname meer te missen. In de app maak je makkelijk verschillende medicijn herinneringen aan, ook als je meerdere medicijnen neemt verdeeld over meerdere momenten.
 • Voorraadbeheer – Telkens als de medicijnwekker af gaat en je neemt jouw medicijnen in, verlaagt de voorraad in de app. Wij weten zo precies wanneer we jouw nieuwe medicijnen moeten gaan leveren. Op die manier zit je nooit meer zonder medicijnen.
 • MedApp apotheek – Je kunt de app gratis gebruiken, ook als je geen klant van de apotheek bent.
 • Gratis thuislevering van jouw medicijnen – Maak je gebruik van onze apotheek? Dan sta je nooit meer in de rij bij de apotheek. Wij bezorgen jouw medicijnen gratis thuis. Dat scheelt een hoop tijd en is veiliger in tijden van COVID-19.
 • Herhaalrecepten – Als er een nieuw herhaalrecept nodig is vragen wij dat op bij jouw huisarts of specialist. We controleren op tijd of je nieuwe medicijnen nodig hebt en bezorgen dit gratis en op tijd bij jou thuis.
 • Wij verbeteren jouw medicijncombinaties – Onze apotheker controleert jouw medicijnen proactief op wisselwerkingen en kijkt ook of jouw medicijncombinatie verbeterd kan worden.
 • Medicijnrol en gekoelde middelen – Gekoeld transport is uiteraard mogelijk. Daarnaast kunnen wij onderzoeken of je in aanmerking komt voor een medicijnrol en die ook leveren.
 • Digitale bijsluiters – In de app vind je alle bijsluiters en ‘kijksluiters’ voor jouw geneesmiddelen.
 • Persoonlijk contact wanneer het jou uitkomt – Heb je een vraag over jouw medicijnen? Bel of mail ons gerust! Onze apothekers staan altijd klaar om je van antwoorden en advies te voorzien.
 • MedApp werkt met alle zorgverzekeraars samen, dus je medicijnen worden gewoon vergoed zoals je gewend bent.
 • Wij zorgen dat je alles in de hand hebt, zodat je ondanks jouw ziekte meer tijd en energie overhoudt voor de dingen die ertoe doen.

Jouw privacy nog beter geregeld

MedApp Apotheek staat garant voor jouw privacy: onze processen zijn op het hoogste niveau gecertificeerd. Vragen stel je op een voor jou geschikt moment via de app of telefonisch, in plaats van op locatie in een apotheek.

Kosten: gratis

Taal: Nederlands

Downloaden:

Meer informatie: Bekijk de website van Medapp.nl


MedApp is ontwikkeld door MedApp Apotheek B.V

Meer lezen over medicatie?

Heb je een vraag over je medicatie?

Onze experts beantwoorden jouw vraag in het online Spreekuur van PsychoseNet. Gratis en anoniem.

Gerelateerd

Meer over

app
Medicatie
medicatie
medicijnen
plan

Lees ook