Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Alles geeft licht - Julia Baird

Auteur:

Julia Baird

Uitgever:

Ambo Anthos

Verschijningsdatum:

Mei 2022

Alles geeft licht – Julia Baird

Alles geeft licht, van bestsellerauteur Julia Baird, is een inspirerende en magische mix van persoonlijke ontwikkeling, memoir, wetenschap, journalistiek en psychologie, over de wereld om haar heen.

Alles geeft licht van Julia Baird is een boek voor de liefhebbers van Het zoutpad. We weten allemaal dat we de momenten moeten koesteren waarop we ons gelukkig, tevreden en vredig voelen. Maar hoe gaan we verder nu alles anders is? Nu we des te meer beseffen hoe kwetsbaar het leven kan zijn?

Is het mogelijk om toegang te krijgen tot licht – onze eigen bron van phosphorescence?

In dit wijze en inspirerende boek Alles geeft licht reflecteert bestsellerauteur Julia Baird op haar ervaringen met die fosforescentie, het lichtgevende fenomeen uit de natuur, en vertelt ze hoe ze haar eigen ‘innerlijke gloed’ wist te cultiveren in het licht van een levensbedreigende ziekte. Geïnspireerd door de eenvoudige schoonheid van vuurvliegjes en lichtgevende oceanen schrijft Julia Baird over de dingen die haar weg verlichtten na een periode van liefdesverdriet en ziekte.

Verbinding met de natuur, ontzag en verwondering opzoeken, maar ook gewoon vriendschappen onderhouden

Het zijn gewoontes die haar leven veranderden. Want als we openstaan voor het mysterie van de wereld en de rustgevende kracht van ‘het gewone’ erkennen, ontdekken we verborgen bronnen van veerkracht. Het zijn deze ervaringen die ons ondersteunen en ons helpen ons eigen licht te zien wanneer de wereld donker wordt. Iedereen voelt zich een beetje lichter na het lezen van Alles geeft licht van Julia Baird.


Julia Baird is een Britse lerares en schrijfster.

Meer lezen over zin in het leven?