Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Bipolar Boy is het verhaal van David Mangene over de zoektocht naar stabiliteit en het duiveltje in je hoofd dat je wil verwarren.

Auteur:

David Mangene

Uitgever:

Lev

Verschijningsdatum:

Januari 2022

De buitengewone avonturen van Bipolar Boy – David Mangene

Wat gebeurt er als iemand met een klinische depressie, bipolaire stoornis type 2 en zelfmoordgedachtes strikt volgens de regels van zijn therapeut gaat leven? Bipolar Boy is het verhaal van David Mangene over de zoektocht naar stabiliteit en het duiveltje in je hoofd dat je in de war wil maken.

David Mangene heeft een klinische depressie, bipolaire stoornis type 2 en loopt al jaren rond met zelfmoordgedachtes. Na een bezoek aan zijn therapeut besluit hij zijn leven radicaal om te gooien en strikt de algemeen geaccepteerde leefregels voor mensen met een bipolaire stoornis op te volgen. Dit betekent medicatie nemen, therapie, voldoende lichaamsbeweging, mindfulness en geen alcohol of drugs meer. Maar in Davids hoofd woont Bipolar Boy, zijn niet-onvriendelijke aartsvijand, die er alles aan doet om David aan de rand van de afgrond te houden. Dit is het verhaal van een zoektocht naar stabiliteit en het duiveltje in je hoofd dat alles doet om je de verkeerde kant op te sturen.


David Mangene is presentatie expert, TEDX spreker, omdenken trainer, docent Engels en schrijver.

Meer weten over bipolariteit?