Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Het boek Petra etcetera van Petra d' Huy is een autobiografisch zelfhulpboek voor “ervaringsgenoten” over leven met een bipolaire stoornis.

Auteur:

Petra d’ Huy

Uitgever:

Uitgeverij Tobi Vroegh

Verschijningsdatum:

november 2021

Petra Etcetera – leven met een bipolaire stoornis – Petra d’ Huy

Het boek Petra etcetera van Petra d’ Huy is een autobiografisch zelfhulpboek voor “ervaringsgenoten” over leven met een bipolaire stoornis. Zijn mensen die een bipolaire stoornis hebben en, zoals ik, ook in een psychose belanden, niet erg gevaarlijk?

Het beeld wordt vaak geschetst dat ze onbetrouwbaar zijn en onverwachte dingen doen, maar iemand met een psychische aandoening is zo gek nog niet.

Ik ben meer dan mijn diagnose en dit boek is meer dan een herstelverhaal

Je kan het een autobiografisch zelfhulpboek voor ervaringsgenoten noemen, vol (praktische) informatie, verwijzingen naar websites, onderzoeken, personen en andere boeken.

Dit boek gaat over ziek zijn, diagnose krijgen, stabiel worden en herstellen

Ook komen (direct)betrokkenen aan het woord, want een bipolaire stoornis heb je niet alleen.


Petra d’Huy (1974) is op internet en binnen de GGZ-wereld bekend als Petra etcetera. In het boek Petra Etcetera – leven met een bipolaire stoornis heeft ze al de kennis verzameld die ze de afgelopen twintig jaar heeft opgedaan. Ook runt Petra de website www.petraetcetera.nl. In 2017 won ze de Willem Nolenprijs.

Meer lezen over bipolariteit?