Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Hoera...een depressie van Ron van den Bovenkamp is een inspirerend boek dat laat zien dat je een depressie kunt overwinnen, zonder terugval.

Auteur:

Ron van den Bovenkamp

Uitgever:

Madstudio

Verschijningsdatum:

mei 2018

Hoera… een depressie! – Ron van den Bovenkamp

Hoera… een depressie! Weer gezond na een langdurige, zware depressie, Hoera… een depressie is een inspirerend boek van Ron van den Bovenkamp dat hoop geeft en laat zien dat je een depressie geheel kunt overwinnen, zonder terugval erna en geen antidepressiva meer.

Depressie is op dit moment een actueel en veel besproken onderwerp op diverse media. En terecht, rond depressie bestond een sfeer van taboe, daar praatte je niet makkelijk over. De schrijver doet dat wel, open en zonder schaamte vertelt hij over zijn 5 jaar durende gevecht met zijn depressie: wat hij voelde en dacht, hoe zijn medische behandelingen verliepen en wat uiteindelijk zijn oplossingen waren. Mensen hebben de kracht om deze dagelijkse ‘nachtmerrie’ te boven te komen, ook al lijkt het uitzichtloos.

46-jarige man met een turbulente voorgeschiedenis…

In zijn vlot geschreven boek schetst hij een wereld van verschil: ‘Als ondernemer had ik veel succes met de 1e Sparerib & Pizza-service in Rotterdam en genoot ik van het leven. Ik verkocht mijn horecazaak, kreeg Hepatitis-C en als toetje begon die ellendige ziekte’. Achteraf is hij zijn depressie zeer dankbaar: hij zit weer vol levenslust, is happy en is er een completer mens door geworden: Hoera…een depressie!

Met dit boek wil hij tevens bijdragen aan meer kennis over en begrip van een depressie. Met een ‘kom op joh, kop op!’, red je het niet.


Ron van den Bovenkamp