Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Auteur Henk Jans laat in het boek KUNST de zin van het zinloze zien hoe hij de zin van het leven opnieuw ontdekte na een psychose.

Auteur:

Henk Jans

Uitgever:

Pumbo.nl B.V.

Verschijningsdatum:

30-11-2019

KUNST, de zin van het zinloze – Henk Jans

Wat is de zin van het leven? Hoe vind je er eigenlijk zin in als je geen doel, geen richting kunt vinden? Auteur Henk Jans laat in het boek KUNST de zin van het zinloze zien hoe hij de zin van het leven opnieuw ontdekte na een psychose.

Hij vertelt hoe hij zijn leven weer opbouwde nadat zijn bestaan na een psychose een dieptepunt had bereikt

Ook vertelt hij hoe kunst en muziek hem hielpen op weg naar een nieuwe zingeving.

Tegenwoordig is hij een gewaardeerd, zanger-liedjesschrijver, exposerend kunstenaar, dichter en heeft hij enkele bundels op zijn naam met meer dan honderdvijftig gedichten en liedteksten. Hij treedt op van Zwolse huiskamerconcerten tot in Het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Onder andere met zijn kunstproject ‘The Road The Weed The Stones’onderzoekt hij tot waar zijn levenspad hem nog kan leiden.

‘KUNST de zin van het zinloze’, een levensverhaal waarin de vraag naar zingeving centraal staat met gedichten, liedteksten, gedachtespinsels, tekeningen en schilderijen.


 

In Henk Jans autobiografie ‘KUNST de zin van het zinloze’ wordt onder andere de opname van Henk op een PAAZ afdeling behandeld.