Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Marian Mudder - Wat ik eerder had willen weten

Auteur:

Marian Mudder

Uitgever:

Ambo Anthos

Verschijningsdatum:

januari 2022

Wat ik eerder had willen weten – Marian Mudder

Wat ik eerder had willen weten van Marian Mudder is een boek voor zowel ervaren zelfhulpboeklezers als beginners. Een destillaat uit het beste van wat Marian zelf heeft gelezen.

Het grote publiek kent haar als actrice uit Baantjer en Flikken Maastricht.

Jarenlang had Marian last van angst en onzekerheid

Ze probeerde alle mogelijke therapieën en las talloze zelfhulpboeken. Inmiddels is ze naast ervaringsdeskundige ook coach.

In ‘Wat ik eerder had willen weten’ vind je het beste van wat ze door de jaren heen aan kennis en wijsheid heeft vergaard. Het staat vol kleine en grote liefdevolle duwtjes in de richting van een zorgelozer leven: theorie over de werking van je brein, zelfonderzoek, oefeningen, stressmanagementtechnieken zoals eft, note to self-lijstjes en tips & tricks.

Marian Mudder is coach, schrijver en actrice

Eerder schreef ze onder meer de romans Geluksblind en De perfecte minnares. In 2017 verscheen haar boek Sofasessies. Hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet.

Bij dit boek hoort een ondersteunende website met o.a. instructiefilmpjes: marianmudder.nl.


Marian Mudder is personal coach, schrijver en actrice. Eerder schreef ze onder meer de romans Geluksblind en De perfecte minnares. Met haar non-fictieboek Sofasessies ging ze ook het theater in. Marian Mudder is bij het grote publiek vooral bekend van haar rol als Vera Prins in Baantjer.

Meer lezen over angst?