Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Maak kennis met… Lonneke Tomas, blogger over bipolariteit

Maak kennis met... Lonneke Tomas, blogger over bipolariteit en persoonlijkheidsproblemen bij PsychoseNet. Lonneke schrijft over haar leven.

Gastbloggers en redacteuren zijn van onschatbare waarde voor PsychoseNet. De gastbloggers en redacteuren van PsychoseNet delen waardevolle verhalen, ervaringen, worstelingen, passie(s), levensgebeurtenissen en allerhande herstelverhalen met ons en met de wereld. In een persoonlijke video stelt Lonneke Tomas zich aan jullie voor.

De mensen die hun verhalen opschrijven en deze met ons delen zijn belangrijk

Ze laten ons zien dat ze er mogen zijn als mens, dat hun verhalen er mogen zijn. Ten slotte is het immers helemaal niet zo gek om een psychische kwetsbaarheid te hebben. Ze hebben allemaal een psychische kwetsbaarheid of zijn naasten van iemand met een kwetsbaarheid. Ze zijn daar open over.

In deze persoonlijke video stelt Lonneke Tomas zich voor

YouTube player

Lonneke schrijft sinds augustus 2019 voor PsychoseNet.

Een selectie uit de blogs die Lonneke schreef:

Meer blogs van Lonneke lezen?

  • Via deze link vind je alle blogs op een rij die Lonneke schreef.

Lonneke Tomas schrijft over haar leven. Haar bipolaire stoornis, persoonlijkheidsproblemen en chronische suïcidaliteit maken dat haar leven stormachtiger verloopt dan bij de meeste mensen. Je kunt op Lonneke haar website meer over haar lezen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *