Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Auteur

Geeske Roorda

Geeske Roorda is hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over goede hulpverlening, zelfzorg en herstel.

Meer blogs lezen van Geeske?

Hier vind je een overzicht van haar blogs

Heb jij het nieuwe boekje 100 Definities van Psychose al?

Boekje 100 definities van Psychose - editie 2023 - PsychoseNet.nl

Wat is psychose? We hebben 100 nieuwe definities verzameld over psychose en psychosegevoeligheid. We vroegen mensen met ervaring, naasten en hulpverleners om hun definitie van psychose met ons te delen. We verzamelden 100 definities in dit vriendelijke boekje.

Sommige definities over psychose vinden elkaar op inhoud, andere staan lijnrecht tegenover elkaar. Voor de ene persoon is een psychose een breuk met de realiteit, voor de ander is het een betekenisvolle spirituele ervaring.

Er bestaat niet één definitie van psychose

Verzameld vertellen de definities een helder verhaal over psychose, over wat het is en hoe psychose wordt beleefd. De inhoud van dit boekje vertelt ook een uniek verhaal over creativiteit, bewustzijn, (collectief) trauma en over betekenis.

Jim van Os over de 100 definities van psychose:

Hier leer je heel veel van!”

Bestellen

Benieuwd naar het boekje 100 definities van psychose?

Wil je het boekje ontvangen? Leuk! Het boekje kost 8 euro + verzendkosten. Je kan het boekje eenvoudig bestellen via de webshop van PsychoseNet.

Onderstaande button linkt je door naar de webshop van PsychoseNet.

Met dank aan

Deze uitgave is mogelijk gemaakt met financiële steun via individuele donaties. Veel dank voor jullie steun aan PsychoseNet!