Main content

In een chat gesprek met PsychoseNet gesprek kun je je verhaal kwijt, je vragen stellen en advies krijgen. Je voert het gesprek met een hulpverlener of (familie) ervaringsdeskundige.

In het gesprek kun je je verhaal kwijt, je vragen stellen en advies krijgen.

Je voert het gesprek met een hulpverlener of (familie) ervaringsdeskundige

De chats zijn in principe eenmalig. Eventueel is het mogelijk 5x met een bepaalde medewerker af te spreken.

Via de chat kunnen we geen hulp bieden in acute situaties of ingaan op specifieke vragen over bijvoorbeeld medicatie of behandeling. Hiervoor kun je wél terecht bij de experts van ons eSpreekuur.

De chat is niet voor crisissituaties of voor persoonlijke/medicatievragen

Via de chat kunnen we geen hulp bieden in acute situaties of ingaan op specifieke vragen over bijvoorbeeld medicatie of behandeling. Voor algemene vragen en algemeen advies over deze onderwerpen kun je terecht bij de experts van ons eSpreekuur.

Heb je direct hulp nodig?

Maak een chat afspraak!

Wil je een afspraak maken voor een chat gesprek?

Heb je een al chat-afspraak?

Na afloop van het chatgesprek

Als je klaar bent met chatten krijg je nog een aantal vragen. Als je deze invult help je ons om de chat te evalueren en te verbeteren.

Jim van Os is een herstelgerichte psychiater, hoogleraar psychiatrische epidemiologie en Voorzitter Divisie Hersenen, UMC Utrecht. Jim van Os werkt op het raakvlak van ‘harde’ breinwetenschap, gezondheidszorgonderzoek, kunst en subjectieve ervaringen van mensen met ‘lived experience’ in de GGZ. Jim is ook familielid van mensen met psychosegevoeligheid.

Volg Jim van Os ook op LinkedInFacebookTwitter en YouTube of Wiki.

Wist je dat Jim van Os regelmatig nieuwe podcasts, mini-colleges en blogs plaatst?

  • Deel deze pagina: