Main content

Met al 750 gepubliceerde blogs is PsychoseNet een bewezen medium om jouw verhaal te delen met de buitenwereld!

Onze verhalen zijn in begrijpelijk Nederlands geschreven, zodat PsychoseNet voor velen toegankelijk is. Inmiddels bezoeken al meer dan anderhalf miljoen bezoekers per jaar onze site, iets waar we heel trots op zijn.

Wij zijn continue op zoek naar mooie nieuwe blogs over de GGZ, van ervaringsverhaal tot professionele visie

Wanneer je een blog voor ons schrijft moet deze bij voorkeur interessant zijn voor mensen met een psychosegevoeligheid en/of een stemmingsstoornis en hun omgeving, voor hulpverleners en ervaringsdeskundigen. Heb je een inspirerende blog over een ander onderwerp, maar heeft het wel een connectie met de GGZ en/of herstel? Ook dan kijken we met plezier of we het verhaal binnen onze context kunnen plaatsen.

Is het plaatsen van je herstelverhaal eng?

Nee hoor! De ervaring leert dat er vooral een beetje moed voor nodig is om de eerste stap te zetten om jouw verhaal te gaan delen. Vanaf het moment dat je blog is gepubliceerd ben je vrij om je blog bijvoorbeeld op de Social Media te delen met je familie en vrienden. Wat je ervoor terugkrijgt is vooral warmte, begrip en herkenning.

Ben je een professional? PsychoseNet is een prachtige springplank voor je verhaal. Waarom zou je daar geen gebruik van maken?

Hoe schrijf ik een goede blog?

Via deze link vind je een pagina met elf tips die beschrijven hoe je een sterke blog schrijft. En lees vooral ook onze voorwaarden voor een gastblog.

En dan het belangrijkste: Stuur hier jouw blog in naar PsychoseNet!

Samen maken we er wat moois van! 


Redactie PsychoseNet

Lees meer:

  • Deel deze pagina:

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *