Main content

Wat en waarom is PsychoseNet er? Wat is haar visie, missie en waar wil ze naar toe? Bekijk de 4 minuten pitch van redacteur Anne Marsman.

PsychoseNet is een multideskundig online platform rondom psychosegevoeligheid en herstel van psychische aandoeningen. Zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen, naasten en betrokkenen delen er hun kennis en ervaring.

Ook bijdragen? Doe mee!

  • Deel deze pagina:

Reacties:

  1. Helaas behartigt het Landelijk Platform GGZ uitsluitend de belangen van de directies van ggz-instellingen. Klachten van patiënten en naaste betrokkenen worden, zonder toestemming of medeweten van de afzenders, doorgestuurd naar de ggz-instellingen.

  2. Wat mij betreft is dit de belangrijkste taak van PsychoseNet: de rechtspositie van psychiatrische patiënten (en politieke dissidenten) beschermen, want die is zwakker dan ooit.

    De integrale versie van voorstel van Wet WvGGZ staat bol van ambiguïteiten, stel ik als Neerlandica vast, en geeft veel ruimte aan kwaadwillenden. Het is een grof schandaal binnen de rechtsstaat die Nederland zou dienen te zijn.

    Zie het pdf-bestand onderaan de webpagina: https://www.dwangindezorg.nl/de-toekomst/wetsvoorstellen/wet-verplichte-geestelijke-gezondheidszorg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *