Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Auteur

Jim van Os

Jim van Os is een herstelgerichte psychiater, hoogleraar psychiatrische epidemiologie en Voorzitter Divisie Hersenen, UMC Utrecht. Jim van Os werkt op het raakvlak van ‘harde’ breinwetenschap, gezondheidszorgonderzoek, kunst en subjectieve ervaringen van mensen met ‘lived experience’ in de GGZ. Jim is ook familielid van mensen met psychosegevoeligheid.

Maak kennis met… Jim van Os, hoogleraar, psychiater & grondlegger van PsychoseNet

Jim van Os, hoogleraar psychiatrie, psychiater & grondlegger van PsychoseNet vertelt over World Bipolar Day.

Gastbloggers en redacteuren zijn van onschatbare waarde voor PsychoseNet. De gastbloggers en redacteuren van PsychoseNet delen waardevolle verhalen, ervaringen, worstelingen, passie(s), levensgebeurtenissen en allerhande herstelverhalen met ons en met de wereld. In deze persoonlijke video vertelt Jim van Os over World Bipolar Day.

De mensen die hun verhalen opschrijven en deze met ons delen zijn belangrijk

Ze laten ons zien dat ze er mogen zijn als mens, dat hun verhalen er mogen zijn. Ten slotte is het immers helemaal niet zo gek om een psychische kwetsbaarheid te hebben. Ze hebben allemaal een psychische kwetsbaarheid of zijn naasten van iemand met een kwetsbaarheid. Ze zijn daar open over.

In deze persoonlijke video stelt Jim van Os zich voor in het kader van World bipolar day:

Jim is vanaf dag één betrokken bij PsychoseNet. Hij heeft al veel geschreven en gepubliceerd op en over PsychoseNet. Hieronder vindt je een kleine selectie van zijn bijdragen.

Hier vind je alle blogs die Jim van Os schreef:

  • Via deze link vind je alle blogs op een rij die Jim voor PsychoseNet schreef.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *