Veel gezochte termen

App

Auteur

Geeske Roorda

Geeske Roorda is hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over goede hulpverlening, zelfzorg en herstel.

Meer blogs lezen van Geeske?

Hier vind je een overzicht van haar blogs

SamenGezond

Dagelijks voldoende bewegen en punten sparen voor een aankoop staat centraal in de SamenGezond-app van zorgverzekeraar Menzis.

De gezondheid app van SamenGezond helpt jou iedere dag gezonder te leven. Eenvoudig en in kleine stapjes. Iedereen kan werken aan een betere gezondheid met de app.

Dagelijks voldoende bewegen is belangrijk om gezond te blijven. Daarom staat dit centraal in de SamenGezond-app. Elke week krijg je een Persoonlijk Weekdoel, uitgedrukt in beweegminuten en stappen. Haal je jouw doel? Dan staat er een een beloning voor je klaar, elke week weer. Daarmee word je gestimuleerd om dingen te kopen in de webwinkel van de zorgverzekeraar.

Maar gezond leven is meer dan bewegen

Daarom krijg je naast beweegdoelen in de app ook opdrachten over het leefstijlthema waaraan jij specifiek wilt werken. Van beter slapen, afvallen, bewuster eten of meer ontspannen. Je kunt alles in je eigen tempo doen. En ook leuk, met je behaalde Weekdoelen verdien je punten die je kunt besteden in de webshop.

Wil je graag meer ontdekken?

Dan vind je op het Ontdek-tab interessante artikelen, testjes, mailcoaches en andere gezondheidsinformatie die je verder kunnen helpen bij jouw leefstijlvragen.

Kortom, met de app werken we samen op een leuke manier aan jouw gezondheid en haal jij het maximale uit je leven.

Details

  • Taal: Nederlands
  • Kosten: gratis, je wordt wel gestimuleerd om dingen te kopen in de webwinkel van de zorgverzekeraar.
  • Downloaden:

Samen gezond is ontwikkeld door zorgverzekeraar Menzis

Liever een boek lezen van zorgprofessionals?

Behoefte aan een luisterend oor?

Wil je je verhaal kwijt? Onze PsychoseNet chatprofessionals staan voor je klaar.

Gerelateerd

Meer over

app
bewegen
gezondheid
Hulp en herstel

Lees ook