Veel gezochte termen

App

Auteur

Geeske Roorda

Geeske Roorda is hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over goede hulpverlening, zelfzorg en herstel.

Meer blogs lezen van Geeske?

Hier vind je een overzicht van haar blogs

Strava

De Strava app is een gratis social media app gericht op sport en beweging. Deze app kan je stimuleren om meer te gaan bewegen.

Strava is een social media app die zich richt op beweging en sport. Je kunt je beweging tracken in verschillende sporten (bijv. hardlopen, fietsen, wandelen, zwemmen, e-biken etc) en je activiteiten delen met vrienden.

Ook kun je reageren op andermans activiteiten. Sportieve vooruitgang wordt inzichtelijk gemaakt. De app kan je stimuleren om te bewegen.

Wat is Strava?

Ben je op zoek naar de beste activity tracker app om je te helpen je doelen te bereiken? Bekijk dan deze uitgebreide review van de Strava app. Of je nu net begint met hardlopen of een ervaren atleet bent, de Strava app biedt een dynamisch scala aan functies die je kunnen helpen je activiteiten nauwkeurig bij te houden en te analyseren.

Onderstaande video geeft je een beginnersuitleg voor het gebruik van de Strava app. Het helpt je te begrijpen of het de juiste app voor jou is.

Details:

  • Kosten: de basisfuncties zijn gratis, voor meer statistieken omtrent je vooruitgang moet je de premium functie aanschaffen.
  • Taal: Diverse talen, waaronder Nederlands
  • Downloaden?

Meer lezen? Neem een kijkje op Strava.com


Strava is ontwikkeld door Strava.inc

Meer lezen over de positieve invloed van sporten op de mentale gezondheid?

Behoefte aan een luisterend oor?

Wil je je verhaal kwijt? Onze PsychoseNet chatprofessionals staan voor je klaar.

Gerelateerd

Meer over

app
hardlopen
Hulp en herstel
rennen
sport
wandelen

Lees ook