Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

How to fail - Elizabeth Day

Auteur:

Elizabeth Day

Uitgever:

Ambo Anthos

Verschijningsdatum:

Augustus 2022

How to fail – Elizabeth Day

How to fail van Elizabeth Day is een boek voor iedereen die weleens gefaald heeft. Een boek voor ons allemaal dus. Gebaseerd op de gelijknamige podcast en een heruitgave van Durf te falen.

How to fail, omdat leren hoe te falen, ons eigenlijk leert hoe beter te slagen

Dit boek van Elizabeth Day is gebaseerd op haar populaire podcast How to Fail, over het maken van fouten, wat je ervan kunt leren en hoe je het in de toekomst beter zou kunnen doen.

Day beschrijft wat zij in de verschillende stadia van haar leven van tegenslagen leerde: van gepest worden op het schoolplein, zakken voor je rijexamen, relaties die stuklopen en single-zijn, kinderloosheid en verwaterde vriendschappen. Door haar eigen verhaal weeft zij de verhalen van beroemdheden zoals Lily Allen, Tara Westover, David Nicholls en Sebastian Faulks, die zij voor haar podcast interviewde.

How to fail is gebaseerd op het simpele principe dat het ons sterker maakt als we begrijpen waarom we falen

Het is een boek over het leren van onze fouten en over niet bang zijn. How to fail van Elizabeth Day is een boek voor iedereen die ooit gefaald heeft. Een boek voor ons allemaal dus.


Elizabeth Day is journalist en schreef voor onder andere The Evening Standard, The Sunday Telegraph en Elle. Ze groeide op in Noord-Ierland en studeerde geschiedenis aan Cambridge. Momenteel woont ze in Londen en werkt ze voor The Telegraph.

Meer luisteren van Elizabeth Day?