flag 001
flag 001
flag 001
flag 001
In kleur gezegd - Angelique Nossent * PsychoseNet

Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Boek in kleur gezegd

Auteur:

Angelique Nossent

In kleur gezegd – Angelique Nossent

In dit boek neemt Angelique Nossent je mee op haar ontdekkingstocht naar de invloed van kleuren in ons leven. Kleuren als een zichtbare ’trilling’ dienen als een belangrijk communicatiemiddel en zijn daarom een essentïele factor in ons levensproces van bewustworden.

De sfeer op een plek, onze gemoedstoestand en zelfs onze onderlinge communicatie zijn te ervaren als een kleur. Door de kleuren in ons leven te zien kunnen wij bewust met de kleuren gaan werken en zo meester worden over onze beleving van de wereld. Hiermee begint onze ontwikkeling richting harmonie en bewustzijn.

Angelique beschrijft zonder schroom haar eigen persoonlijke weg om ons te laten zien hoe wij als mensen het bewust worden van kleuren in ons leven kunnen gebruiken voor ons welzijn

Dit doet zij aan de hand van onze zichtbare kleuren die voor haar de verschillende, soms uitzondelijk heftige, periodes in haar leven vertegenwoordigen. Daarnaast verduidelijkt ze dit proces met voorbeelden uit wetenschappelijk onderzoek en hedendaagse spirituele literatuur en ervaringen van zichzelf en ‘gewone’ Nederlanders. Verschillende oefeningen helpen je als lezer om zelf te ervaren wat Angelique bedoelt.


Angelique Nossent