Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Boek Jij bent een van ons Herry Vos

Auteur:

Herry Vos

Uitgever:

Voshboek

Verschijningsdatum:

19 november 2022

Jij bent van ons – Herry Vos

Georganiseerd sadistisch (seksueel) misbruik vanaf de geboorte, doorgegeven van generatie op generatie. Mensenhandel, kinderporno, prostitutie. Of geweld. In het boek Jij bent van ons van Herry Vos vind je de verhalen van hen die het niet hebben gered – de slachtoffers.

De verhalen van hen die het wel hebben gered

Dankzij hun moed, creativiteit, doorzettingsvermogen, hulp en een beetje geluk – de overlevers. De verhalen van hen – de therapeuten – die daarvoor de ongelooflijk zware taak op zich nemen deze mensen te helpen zich te ontworstelen aan de criminele pedoseksuele netwerken én de ontelbare trauma’s die hun werden aangedaan.

Mensen die hun best doen om de programmeringen die in bij de ander werden geplant onschadelijk maken. Om zodoende de verhalen, die bijna te gruwelijk om waar te zijn, te kunnen bevatten.

De verhalen van de daders zelf, nee, die zijn er niet

Zij houden zich verborgen, want we leren hen kennen door wat de overlevers over hen zeggen. Het verbod deze verhalen te vertellen is groot, en het geweld bij overtreding immens.

Het moet gezegd worden, vinden de overlevers. Want zij zijn het die de stap zetten. Het resultaat is het boek Jij bent van ons. Slachtoffers en overlevers hebben het recht gehoord te worden, of om erkenning te krijgen zegt auteur Herry Vos. Want zij zijn mensen.


Herry Vos is auteur bij Voshboek en bestuurslid bij St. Kenniscentrum Transgenerationeel Georganiseerd Geweld.