Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Mama heeft een beer in haar hoofd: Een moeder met psychische problemen wil haar kind vertellen wat er aan de hand is, boek van Nele Reynders.

Auteur:

Nele Reynders

Uitgever:

Levendig Uitgever

Verschijningsdatum:

januari 2021

Mama heeft een beer in haar hoofd – Nele Reynders

Mama heeft een beer in haar hoofd, een boek over een moeder met psychische problemen die haar kind wil vertellen wat er aan de hand is. Invoelend en integer geschreven door Nele Reynders.

Mama Kangoeroe heeft een beer in haar hoofd. Het is een Grommende Beer. Hij is heel erg groot. En de Grommende Beer laat zich niet zomaar wegjagen. Oei! Wat moet Mama Kangoeroe doen? Wat moet Kleine Kangoeroe doen?

Kleine Kangoeroe stelt vragen aan Papa en Mama Kangoeroe, mevrouw Uil geeft wijze raad

Daarom gaat Mama Kangoeroe op zoek naar het Praatbos. In de hoop dat de Grommende Beer in het Praatbos veel kleiner gemaakt kan worden…

Nele Reynders

“Omdat deze thema’s uit mijn leefwereld komen ben ik het medium prentenboeken gaan nuttigen om mijn gevoelens en ervaringen, erkenning en taal te geven. Ik weet dat ik niet alleen ben die te kampen heeft met deze problematieken. Daarom wens ik draagvlak te creëren in de publieke ruimte zodat mensen deze prentenboeken kunnen raadplegen indien ze dit wensen”.


Nele Reynders is mama van twee en kampt met een psychische kwetsbaarheid. Ze schreef een kinderboek hierover.

Meer kinderboeken lezen?