Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

In 'Mijn herstelboek' geeft Katrien Jacobs een eerlijk inzicht in haar, zoals ze het noemt, hobbelige levenswandel van de voorbije decennia.

Auteur:

Katrien Jacobs

Uitgever:

Willems Uitgevers

Verschijningsdatum:

augustus 2021

Mijn herstelboek – Katrien Jacobs

In dit boek geeft auteur Katrien Jacobs een eerlijk inzicht in haar, zoals ze het zelf noemt, hobbelige levenswandel van de voorbije decennia.

Door haar diagnose ‘angststoornis’ kwam ze in aanraking met de psychiatrie. Tegen wil en dank. Soms bood het haar groeikansen, maar tegelijk wil ze een kritische blik werpen op het traject dat ze doorliep. Wat hielp haar, wat net niet? Hoe kwam corona dit pad ook nog eens beïnvloeden?

Als chronisch zieke bevond Katrien zich al in een vorm van isolement, met deze pandemie kwam er een nieuwe uitdaging

Niet alleen voor haarzelf, maar ook voor de geestelijke gezondheidzorg. Met Mijn herstelboek schrijft Katrien Jacobs een herkenbaar verhaal voor veel mensen die worstelen met zichzelf. De wat ‘zware’ problematiek wordt van een ludieke ondertoon voorzien door de cartoons van tweelingzus Leen.


Katrien Jacobs (1981) is een medische voetverzorger die zich later heeft omgeschoold heeft tot ervaringsdeskundige in de geestelijke gezondheidszorg.

Leen Jacobs is psychiatrisch thuisverpleegkundige en tekent vanuit haar vakgebied graag cartoons over het wel een wee van ‘de psychiatrie met een hoek af’.

Meer weten over herstel?