Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

De Vraagbaak psychose en schizofrenie van Lieuwe de Haan biedt toegankelijke kennis over psychose en schizofrenie.

Auteur:

Lieuwe de Haan

Uitgever:

Boom

Verschijningsdatum:

december 2020

Vraagbaak psychose en schizofrenie – Lieuwe de Haan

De Vraagbaak psychose en schizofrenie van Lieuwe de Haan biedt toegankelijke kennis over psychose en schizofrenie. Toegankelijke en betrouwbare kennis over psychosegevoeligheid. Als je een probleem hebt, is het prettig om er veel over te weten. Soms kan dat confronterend zijn, maar het geeft ook grip.

Voor patiënten en hun naasten is het lastig om toegankelijke en betrouwbare kennis te vinden over psychose en schizofrenie. Er zijn boeken voor professionals, er zijn heel veel wetenschappelijke publicaties, en er is een berg informatie te vinden op het internet. Maar al deze informatie is veelal óf te specialistisch, te uitgebreid of te ontoegankelijk, óf te simpel en zonder achtergrond.

Hulp bij het begrijpen van psychose en schizofrenie

Dit boek biedt daarom toegankelijke kennis over de verschijnselen, de oorzaken, de behandeling en het vóórkomen van psychose en schizofrenie. Het is een echte vraagbaak. Alle kennis wordt besproken aan de hand van vragen. Je hoeft het boek dus niet van voor naar achter te lezen, maar kunt beginnen bij de vragen waar je nu antwoord op wilt. Het boek helpt bij het begrijpen van, het omgaan met of het overwinnen van problemen. Toegang hebben tot goede informatie helpt bij het nemen van beslissingen over behandeling en bij persoonlijk herstel.


Lieuwe de Haan