flag 001
flag 002
flag 001
flag 002
flag 001
flag 002
flag 001
flag 002
Verloren jaren - Maak het vervolg mogelijk! * PsychoseNet

Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Verloren jaren – Maak het vervolg mogelijk!

Crowdfunding film Bas Labruyère

In 2010 verscheen de film Verloren Jaren. Een vervolg is in de maak. In 2016 kreeg Bas Labruyère te maken met een tweede psychose. Deze psychose was net zo heftig en verwoestend als de eerste, waar de film Verloren Jaren op gebaseerd is. Inmiddels gaat het gelukkig weer beter.

De terugval heeft mij geïnspireerd een vervolg te maken op de film Verloren Jaren

Momenteel leg ik de laatste hand aan het scenario, waarna de opnamen begonnen zouden kunnen worden. Het vervolg wordt een film van ongeveer een uur waarbij de kijker meegenomen wordt in het langzaam ontstaan van de psychose, de verwoesting en het herstel. Om dit vervolg te kunnen realiseren is geld nodig. Daarom ben ik een crowdfundingsactie begonnen.

Via het platform Voor De Kunst kunnen mensen bedragen doneren vanaf 10 euro. Als je doneert staan daar tegenprestaties tegenover, zoals bijvoorbeeld een DVD of een première kaartje. Via Voor De Kunst hoop ik in totaal een bedrag van 10000 euro binnen te halen. Met dit bedrag kan een begin gemaakt worden met de productie van de film.

Indien je het vervolg op de film Verloren Jaren wil steunen, doneer dan

Klik hier om naar de crowdfundingspagina te gaan.


Bas Labruyère

Aanbevolen werk van Bas Labruyère:

  • Verloren Jaren  Gebaseerd op eigen ervaringen, film van Bas.
  • Trauma en Psychose  Deze mini-documentaire is gemaakt door Bas, in samenwerking met de onderzoekers van de Treating Trauma in Psychosis Study (T.TIP).