Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Onderzoek – Hebben levendigheid en creativiteit invloed op het krijgen van hallucinaties?

Nieuws - Onderzoek Hallucinaties

Door Pernell Willemsen wordt een onderzoek naar hallucinaties uitgevoerd in opdracht van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en Rijksuniversiteit Groningen. Iedereen tussen 26 en 65 jaar die een of meerdere psychoses heeft gehad, zou haar kunnen helpen door de vragenlijst in te vullen.

Ik wil graag onderzoeken of bepaalde mensen die een psychose hebben of hebben gehad, vatbaarder zijn voor het krijgen van hallucinaties. Wanneer er een antwoord wordt gevonden op deze vraag zou er speciaal voor deze mensen iets ontwikkeld kunnen worden om de omgang met hallucinaties makkelijker te maken. Het gevolg hiervan is dat men hopelijk minder last en negatieve emoties ervaart als gevolg van zijn of haar hallucinaties.

Dit is de link naar de vragenlijst

Mede door corona is het lastig om mensen te vinden, dus uw hulp wordt zeer gewaardeerd. De vragenlijst kan ingevuld worden tot uiterlijk 9 april.

Poster Onderzoek hallucinaties Psychosenet

Pernell Willemsen, FUSYCO-onderzoek, in opdracht van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en Rijksuniversiteit Groningen.

Gerelateerd

Meer over

Lees ook