Veel gezochte termen

De PsychoseNet Kennisbank

Beantwoord door

Auteur

expert avatar

Jim van Os is een herstelgerichte psychiater, hoogleraar psychiatrische epidemiologie en Voorzitter Divisie Hersenen, UMC Utrecht. Hij werkt op het raakvlak van ‘harde’ breinwetenschap, gezondheidszorgonderzoek, kunst en subjectieve ervaringen van mensen met ‘lived experience’ in de GGZ. Jim is ook familielid van mensen met psychosegevoeligheid.

Ervaringen GGZ

Vraag

Ik heb een goed stuk geschreven (3 keer A4) over mijn ervaringen bij een kleine GGZ instelling en 2 andere grote GGZ instanties. Voor ik hiermee naar buiten treed zou ik het graag in vertrouwen met iemand willen delen.

Kun je me verder helpen?

Antwoord

Hey Doerak (what’s in a name),

Als je editorial advice wil zou ik een ervaringsdeskundige vragen om advies.

Als je wil publiceren als een blog moet je wel denken aan het platform; redactie@psychosenet.nl. PsychoseNet richt zich op mensen die vaak de GGZ nog moeten leren kennen en we willen vaak een beetje positief insteken voor deze doelgroep. Iets wat ze verder helpt en hoop geeft, zeg maar. Andere websites zoals MIND en ANOIKSIS publiceren ook blogs, met weer een beetje ander perspectief. Je kunt ook gewoon aan self-publishing doen op je eigen website, ook vaak heel goed iets om te doen!

Greetz Jim

Deze vraag is gesteld door een man in de leeftijdscategorie 52
Beantwoord door: Jim van Os op 14 november 2018

Gerelateerd

Meer over

Overig

Lees ook