Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Auteur

Marco de Winter

Marco de Winter (4 januari 1981, geboren te Terneuzen) leeft ondertussen al bijna 8 jaar op een woonlocatie van Zeeuws Gronden! Vroeger dacht hij: dat is niets dat dagbesteding. Nu is hij allround kunstenaar! Dat hij deze mogelijkheid heeft gekregen vindt hij fantastisch!

Stemmen horen vanuit mijn gemoedstoestand – zelden rust

Stemmen horen vanuit mijn gemoedstoestand - zelden rust

Mc. Rammeo vertelt: “Mijn stemmen. Vandaag hoorde ik ze mij weer naroepen. Dit wil ik niet hebben.”

Ik vind dit ongepast en geen manieren hebben.

Even bijstellen?

Uhm… Ik snap het niet dat ik stemmen hoor van haar terwijl psychiaters dit verwoorden als innerlijke stoornis, terwijl ik denk dat ik een anoiksis heb.

Doch zo kan ik toch geen gedachten op een rij zetten?

Ik wilde vandaag tot rust komen en daarom ben ik naar mijn moeder gegaan. Ik heb een kleine burn-out en dat heb ik vaker. Wat mijn stemmen drijft om mij na te roepen is niet leuk, maar dat weet ze nog niet goed? Even bijstellen, ik weet dit ondertussen al jaren en misschien is het pesten. Misschien pest ik mijzelf.

Misschien hoor ik stemmen met mijn gemoedstoestand, of hoe ik mij voel

Ik vertel mijn stem redelijk vaak dat ze mij niet na roepen moet. Maar ze maakt het mij erg zwaar. Ze begrijpt dit niet. Mijn stem krijgt aandacht ze als ze mij naroept. Maar dat begrijpt zij niet, om mijn rust te houden moet ze mij niet constant uit mijn concentratie halen. Zo mij erg moeilijk maakt.

Ik vind het pesten

Als een gedetineerde die bestraft wordt. Zo kan ik niet tot rust komen. We leven als minderen hier in de straat en moeten elkaar steunen en niet naroepen. Door elkaar rust te gunnen.

Mijn stem hoort veel, ze is echt telepathisch

Ze kan met mijn ogen kijken. Ze kijkt als de beste! Ik wil rust, ik zit momenteel met een burn-out zoals ik al zei en wil gedachten op een rij zetten. Waar ik woon krijg ik dit momenteel niet. Alsof ze mij aanhoudt en mij wil laten praten! Dat is erg lief en goed geprobeerd.

Heb je een vraag over stemmen horen?

De experts van PsychoseNet beantwoorden je vraag in het online Spreekuur van PsychoseNet. Gratis en anoniem.

Verder lezen over stemmen horen?

Ken je de webshop van PsychoseNet al?

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *