Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Auteur

Marco de Winter

Marco de Winter (4 januari 1981, geboren te Terneuzen) leeft ondertussen al bijna 8 jaar op een woonlocatie van Zeeuws Gronden! Vroeger dacht hij: dat is niets dat dagbesteding. Nu is hij allround kunstenaar! Dat hij deze mogelijkheid heeft gekregen vindt hij fantastisch!

Vandaag naar Gent om lol te maken

blog- Naar Gent

Naar Gent om lol te maken samen met R!!

Dacht met dit regenachtige dagje toch maar ff wat leuks te doen vandaag! Omdat ik altijd best wat radicale en bijna discriminerende teksten gebruik leek het mij leuk om nu eens de gewone kanten van het leven te bekijken. Altijd zo van die dikke teksten in die rap van mij, dat is niet altijd leuk.

Ik dacht vandaag met 90 euro naar Gent en de kartbaan te gaan.

Met een camera en wat geld voor bier en sigaretten. We kwamen op het idee omdat 90 euro best veel geld is. En omdat R vond dat ik eens van bil moest gaan. Hij wilde mij naar de vrouwen van plezier sturen. Wauw! dacht ik. Met 90 euro, terwijl ik weet dat je daar voor 70 euro lekker kan scoren, daar zegt deze monsieur geen nee tegen. Dus in plaats van E-karten moest ik maar naar Gent naar de rosse buurt!

Toevallig was ik daar recent al twee keer geweest en ikzelf wilde eigenlijk gaan E-karten. Maar nu ging ik daar geen nee op zeggen!
Ik weet nog van vroeger met A. in Gent dat het geen flauwekul is om daar precies goed terecht te komen. Want parkeergarage De Reep is moeilijk te vinden. Doch omdat ik voorbereid was en van A. had geleerd hoe ik er moest komen en samen met mijn navigatie op mijn gsm was ik snel ter plekke. Ik stemde nog even af op wat A. mij allemaal geleerd had om die moeilijke parkeergarage in- en uit te komen. Als je namelijk niet weet dat je daar niet gratis binnen kan parkeren maar de slagbomen wel opengaan zonder dat je een ticket moet pakken, dan ben je echt de Sjaak. Dan zit je echt vol stress. Het zit namelijk zo, je moet bij de betaalautomaat bij het wegrijden je ‘kenteken’ invullen en dan aan het apparaat ook betalen. Maar wie dat niet weet, die zal denken wat is er aan de hand? Plus het bijkomende feit dat A mij zo geholpen heeft, maakt naar Gent gaan voor mij een echte topper!

By the way: A is gaan vasten

en ook is hij zich gaan bekeren. Hij is waarschijnlijk een echte neophyte geworden, want deze gast is echt keigoed. Ik wil hem nog steeds gaan bedanken terwijl ik toen toch zo’n ruzie met hem heb gehad. Omdat ik toen best boos op hem was omdat hij ook andere straten wilde bekijken en ik dit veel te lang vond duren! Maar ja dat is A. de neophyte, die zal zich er vast ook niet meer om bekommeren op het moment dat je dit leest! Harstikke bedankt voor de tips en ik ben echt niet boos en wil je bedanken, want die bezoekjes aan het glazenstraatje zijn mij wel een 70 euro waard. Ik bedoel, zo’n bezoekje is voor mij fijn en jij bent dat ook. Plus ik waardeer je keuze dat je gaat geloven en je bekeren.

Afijn ik samen met R. naar de Noord dok in Gent

om even een biertje te drinken en toen die parkeergarage ingereden om vervolgens direct naar een heel mooie meid te gaan. Ik liep het straatje binnen en meteen zat er buiten voor haar hok of raam een erg mooie dame. Ik vroeg meteen hoe oud ze was en of 70 euro genoeg was. Ze vond 50 ook oké! Dus liep ik naar binnen en overhandigde haar de 70 euro. Ze zei ook nog dat ze 25 jaar oud was en ik vond het voldoende. Ofschoon ik uit was gegaan van een dertiger. De seks was erg leuk. Ze was echt mij aan het verzorgen in luxe. Ik voelde mij heerlijk. Ik vond het wederom een luxe. Daarna vroeg ik om een massage en die gaf ze ook. Wat ik alleen niet verwachtte is dat ze zo goed kon masseren. Een echte Thaise massage. Misschien niet superhard maar wel erg goed. Met haar knokkels duwde ze lekker hard in mijn rug. Ik werd er erg ontspannen van. Ik wilde eigenlijk niet weg en ook zij was in de stemming en zat met haar ogen te kijken of ik niet nog eens 50 of 70 euro wilde besteden. Maar ja ik ben ook geen financiële instelling en dat is wel eens jammer.

fotocredits: Willy in Lembeke

Reacties

4 reacties op “Vandaag naar Gent om lol te maken”

 1. Esther Dekker

  Boys just wanna have fun! 🤪

  1. Fun? Nee, leegte, verveling, verwend, verdriet, jezelf en anderen pijn doen.

   1. Josette van Os

    “Hou op met veroordelen, begin met accepteren en complimenteren en de wereld verandert radicaal.” Een wijze opmerking van ene François de Waal 😉

   2. Liesbeth

    Helemaal met je eens, Francois.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *