Veel gezochte termen

App

Leestijd < 1

SamenGezond – app van zorgverzekeraar Menzis

Samen Gezond - app

De gezondheid app van SamenGezond helpt jou iedere dag gezonder te leven. Eenvoudig en in kleine stapjes. Iedereen kan werken aan een betere gezondheid met de app.

Dagelijks voldoende bewegen is belangrijk om gezond te blijven. Daarom staat dit centraal in de SamenGezond-app. Elke week krijg je een Persoonlijk Weekdoel, uitgedrukt in beweegminuten en stappen. Haal je jouw doel? Dan staat er een een beloning voor je klaar, elke week weer. Daarmee word je gestimuleerd om dingen te kopen in de webwinkel van de zorgverzekeraar.

Maar gezond leven is meer dan bewegen

Daarom krijg je naast beweegdoelen in de app ook opdrachten over het leefstijlthema waaraan jij specifiek wilt werken. Van beter slapen, afvallen, bewuster eten of meer ontspannen. Je kunt alles in je eigen tempo doen. En ook leuk, met je behaalde Weekdoelen verdien je punten die je kunt besteden in de webshop.

Wil je graag meer ontdekken?

Dan vind je op het Ontdek-tab interessante artikelen, testjes, mailcoaches en andere gezondheidsinformatie die je verder kunnen helpen bij jouw leefstijlvragen.

Kortom, met de app werken we samen op een leuke manier aan jouw gezondheid en haal jij het maximale uit je leven.

Details

  • Taal: Nederlands
  • Kosten: gratis, je wordt wel gestimuleerd om dingen te kopen in de webwinkel van de zorgverzekeraar.
  • Downloaden:

Samen gezond is ontwikkeld door zorgverzekeraar Menzis

Liever een boek lezen van zorgprofessionals?