Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Hulpkaarten voor Eerste Hulp Bij Overprikkelingen - Manon Lemkes

Auteur:

Manon Lemkes

Uitgever:

202Publishers

Verschijningsdatum:

07 oktober 2022

Eerste Hulp Bij Overprikkelingen – Manon Lemkes

Eerste Hulp Bij Overprikkelingen: Teveel prikkels. Ervaar jij onrust, stress, angsten en erg veel gedachten? Ga er mee aan de slag met yin yoga oefeningen en meditaties. Neem de regie over jouw binnenwereld terug met behulp van Manon.

In een wereld waar veel van ons wordt verwacht en de lijn naar de buitenwereld altijd open is lopen we tegen een mentale disbalans aan. Het resultaat: angsten, veel gedachten, burn-out en andere stress gerelateerde klachten.

Eerste hulp bij overprikkelingen maakt je bewust van hoeveel invloed de buitenwereld heeft op jouw binnenwereld

Op het moment dat je meer prikkels binnenkrijgt dan je op dat moment kan verwerken, zet dit allerlei interne mechanismen in werking die invloed hebben op je zelf maar ook op je relatie met anderen. Ben je daarbij hooggevoelig, dan ligt het spreekwoordelijke “overlopen” of jezelf kwijtraken op de loer.

Door inzichtelijk te krijgen hoe overprikkelingen invloed hebben op jezelf en op de relaties om je heen, kun je gaan leren handelen en jezelf gaan helpen in dit proces

Je bouwt letterlijk een vriendschap met jezelf op doordat je jezelf gaat leren kennen. Via de inspireerde kaartenset en duidelijke toelichting in het boek geeft de auteur je hoop en kracht dat ook jij dit zelf kan gaan toepassen. Ook voor mensen die gediagnostiseerd zijn met ADHD biedt dit boek hulp om meer rust en balans in je leven te gaan brengen.


Manon Lemkes is auteur van de inspirerende kaartenset Eerste Hulp Bij Overprikkelingen. Manon heeft zich verdiept in verschillende vormen van yoga waaronder yin yoga. Ook verwerkt Manon haar eigen levenservaringen, actuele thema’s in de lessen zoals hooggevoeligheid, angsten, leren voelen wie je nu eigenlijk bent.

Meer lezen over balans?