Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Het boek Had ik dit maar eerder geweten over ACT en hoogbegaafdheid is geboren in de praktijk waardoor het raakt én helpt.

Auteur:

Larinda Bok-van der Voet

Uitgever:

Leessst

Verschijningsdatum:

22 november 2023

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid – Larinda Bok-van der Voet

Larinda Bok-van der Voet bundelde haar ervaring, kennis over hoogbegaafdheid en verschillende theorieën over ACT en hoogbegaafdheid. Het boek is niet alleen vanuit de theorie geschreven, maar geboren in de praktijk: het raakt én helpt (ACT).

‘Wat mij diep van binnen raakt, is dat ik in mijn praktijk zoveel mensen zie met onbegrip over zichzelf of die worstelen met het leven.’

Als je je wilt verdiepen in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, je zelf betekenis wil geven aan je leven of als je hulpverlener bent en je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid dan is dit boek een waardevol instrument.

Larinda verzamelde haar ervaring, kennis over hoogbegaafdheid, Dąbrowski’s theorie van positieve desintegratie en de polyvagaaltheorie in praktische, op de Acceptance and Commitment Therapy gebaseerde, werkvormen. Het boek met het ABC voor een vrij en betekenisvol leven is niet alleen vanuit de theorie geschreven, maar geboren in de praktijk waardoor het raakt én helpt.

Bijlagen

Naast het fysieke boek schreef de auteur een addendum met verdiepende achtergrond en een 45-werkvormenboek.

Meer weten over ACT & hoogbegaafdheid?

Heb je een vraag?

Onze experts beantwoorden jouw vraag in het online Spreekuur van PsychoseNet. Gratis en anoniem.

Ontvang jij de PsychoseNet nieuwsbrief al?

Meld je aan en ontvang iedere week de nieuwe blogs en interessante items in je inbox.