Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Het onderste van de put is een ervaringsverhaal over burn-out, depressie, persoonlijkheidsstoornis van Sandra van Eck-Leurs.

Auteur:

Sandra van Eck – Leurs

Verschijningsdatum:

10 mei 2024

Het onderste van de put – Sandra van Eck-Leurs

In Het onderste van de put – Een ervaringsverhaal over burn-out, depressie, persoonlijkheidsstoornis, brus zijn en het gevecht naar boven neemt Sandra van Eck-Leurs de lezer mee op een emotionele reis, waarin ze onverschrokken de diepten van haar eigen strijd verkent.

Mensen krijgen een burn-out, een depressie of vallen op een andere manier om

Je hoort het tegenwoordig overal. Dat gaat jou nooit gebeuren. Je leven kent zeker pieken en dalen, maar je krabbelt altijd wel weer op. Totdat je onder in een put belandt die zo diep is dat je geen uitweg meer ziet. Iets in je trekt toch aan de bel en dan komt er hulp op je pad. Stap voor stap kom je weer boven. Herstel lijkt soms eeuwig te duren en makkelijk en leuk is het niet. Dit verhaal vertelt op een openhartige manier over de mentale worstelingen die je in een dergelijk proces tegen kunt komen.

Sandra van Eck-Leurs moedigt lezers aan taboes te doorbreken en te praten over mentale gezondheid. Zo biedt haar boek niet alleen troost aan de degenen die worstelen met een burn-out of depressie, maar werpt het ook een verhelderend licht op het belang van openheid en ondersteuning in onze samenleving.

Sandra schrijft een ontroerend testament van zelfontdekking

Ze nodigt haar lezers in haar boek Het onderste van de put uit om mee te reizen in een verhaal over zelfreflectie, groei en de kracht van mensen.

Over de auteur

Sandra van Eck-Leurs is gelukkig getrouwd en woont samen met haar man en vier konijntjes in Leunen, een klein dorpje in het mooie Noord-Limburg. Dat geluk is niet altijd vanzelfsprekend. In haar leven maakte zij als gevolg van een persoonlijkheidsstoornis meerdere depressieve periodes door. De laatste was dermate ernstig dat ze niet meer onder hulp uit kon.

Afgelopen jaren heeft Sandra dan ook diverse behandelingen ondergaan en ontdekt dat ze ontzettend veel gevoelens diep in haar heeft opgeslagen zonder daar ooit met iemand over te hebben gepraat. Over je gevoelens praat je immers niet. Door hierover te schrijven wil ze dit taboe doorbreken en anderen in een soortgelijke situatie helpen om eerder te praten en niet zo diep te vallen. Want praten is de eerste stap in de richting van herstel en je zult zien dat je echt niet alleen staat.

Heb je een vraag?

Onze experts beantwoorden jouw vraag in het online Spreekuur van PsychoseNet. Gratis en anoniem.

Ontvang jij de PsychoseNet nieuwsbrief al?

Meld je aan en ontvang iedere week de nieuwe blogs en interessante items in je inbox.