Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Wil je meer weten over opgroeien als kind van ouder(s) met psychische of verslavingsproblemen? KOPP-zorgen in mijn rugzak van Elly Hellemons.

Auteur:

Elly Hellemons

Verschijningsdatum:

maart 2021

KOPP-zorgen in mijn rugzak – Elly Hellemons

Opgroeien als kind van ouder(s) met psychische of verslavingsproblemen. Hierbij staan je gevoelssprieten altijd op scherp en heb je in je jeugd weinig ruimte om kind te zijn. Wil je meer weten over opgroeien als kind van ouder(s) met psychische of verslavingsproblemen? Dan is het KOPP-zorgen in mijn rugzak van Elly Hellemons een goede keuze.

Als je moeder depressief is en je vader hierdoor zijn heil zoekt in drankgebruik, zorgt dat in een gezin dagelijks voor problemen. Bijvoorbeeld wanneer een ingrijpende gebeurtenis een identiteitscrisis veroorzaakt, je jezelf kwijt bent en je twijfelt of je nog wel de juiste beslissingen neemt in het dagelijks leven.

Dan is het de kunst jezelf terug te vinden

Accepteren van schaamtegevoelens en sociaal emotionele problemen en leren om je grenzen te stellen is nodig om weer voor jezelf op te komen. Met het erkennen en aanpakken van je problemen, een sterker persoon te worden, waardoor overleven weer leven wordt.


Elly Hellemons

Meer lezen over dit onderwerp?