Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Auteur

Lotuslicht

José Smit schrijft onder de naam Lotuslicht op PsychoseNet. Ze kreeg op haar 49e haar eerste langdurige psychose met verlichtingservaringen

José haar leven is sindsdien enorm veranderd, ze leeft ze met psychoses en perioden in rustiger vaarwater.

Meer zien van Lotuslicht?

José maakte een opname op Facebook over haar psychose. Deze video is via deze link te bekijken. Ook is José te vinden op YouTube.

Creating Reality – Creëer je eigen werkelijkheid

Blog Creating Reality

Met deze blog roept Lotuslicht de mens op om vooral jezelf te zijn, om los te laten en om ‘ogen van liefde’ op te zetten. Een warme boodschap in bijzondere tijden.

In deze tijden vind ik het belangrijk iets over de wet van aantrekkingskracht te zeggen, want volgens die wet creëren we onze eigen werkelijkheid door deze aan te trekken met wat we uitzenden.

Wie in angst, somberheid, neerslachtigheid en negatieve gevoelens zit, zal aantrekken wat juist niet gewenst is.

Wie in positiviteit, vreugde, vrede, blijdschap is zal eenzelfde soort frequentie van energie aantrekken.

Daarom moeten we in deze tijden niet alleen uitgaan van wat er niet is en niet kan zijn, maar vooral ook kijken naar wat er nu wel is en waartoe we geroepen worden

Velen worden geroepen innerlijk werk te doen om de wereld niet als vijandig, maar als liefhebbend te kunnen ervaren. Dat begint bij onszelf en wat we kiezen en geloven.

De mens met psychische kwetsbaarheid is geneigd in het negatieve te zitten, de andere kant niet te zien. Die is immers door trauma en levenservaringen gesluierd geraakt. Maar die is er wel!

Met dit schrijven probeer ik deze mens te vertellen dat je vooral jezelf moet zijn, maar ook weer los moet laten wat je niet dient

Om ogen van liefde op te zetten, om jezelf de best mogelijke ervaringen te geven:

Ik kies liefde, vrede, compassie.

Ik kies geloof, hoop en liefde. Ik kies vertrouwen. Ik kies dat deze tijden iets moois komen brengen, verandering, kansen.

Ik kies het Goddelijke die ons dit cadeau gaf. Ik kies natuur en moeder aarde die ons ‘zachthartig’ ondersteunt. Ik kies mogelijkheden en flow, creatie en saamhorigheid. Ik kies iets voor elkaar betekenen. Ik kies ‘alleenheid’ en ‘samenheid’.

Ik kies groei en realisatie. ik kies connectie, ik kies het hart! Ik kies de boodschap boven de kennis van de wereld. Ik kies de wijze, de overgave, de wet en de waarheid.

Alles is liefde!

Alles is zo bedoeld. Alles is zoals het moet zijn. Alles is goed.

Wij zijn het leven en we zijn niet alleen. Er zijn vele wezens met ons. De aarde is er vol van en ook in hogere sferen worden we bijgestaan.

Ik kies door de angst, de pijn heen te gaan, te doorvoelen, te ervaren en te weten dat ik niets van dat alles ben. Dat mijn werkelijk zelf, achter mijn gesloten oogleden, in mij te vinden is. Dat ik in mijn ware Zelf ben. Dat ik stralend licht ben. Dat niets van deze wereld mij kan afscheiden van de ander. Van wie ik werkelijk ben.

Dat deze wereld in haar lijden ons nu nodig heeft haar bij te staan

Dat wij eeuwen en eeuwen onszelf hebben moeten ontkennen en dat we dat nu niet meer doen. Daartoe is deze tijd gekomen. Om naar binnen te gaan en onszelf te vinden. Om in de spiegel te kijken en onszelf te vinden.

Dit is een tijd van openbaring, van wonderen, van groei! Van naaktheid, van overgave, van afleggen van alles wat je niet bent en alles wat niet meer dient aan het grote geheel van wie wij zijn.

Doe je mee? Zet je ook je ogen van liefde in?

Kies je liefde boven angst? Boven leugens? Boven Afleiding? Zie deze tijd dan als een wonder, een gift, door God gegeven. Door het Grote Bewustzijn gegeven en geleefd.

Wij hebben nu de keuze. We staan nu op! We ontkennen niet meer. We vieren onszelf, het leven, de wereld, de aarde! We geven onszelf aan die Ene! Die Ene is Alles. Wij zijn leven!

Ja, er zijn mensen ziek, mensen sterven, ja, dat gebeurt al eeuwen door de waarheid te bedekken, te ontkennen, niet te zijn.

Ja, we leven mee, steunen en helpen. Ja, ons lijden is er om ons de weg te wijzen, ons te brengen naar onszelf. Ja, lijden heeft zin, tot het niet meer nodig is en we lijden anders kunnen zien.

Dankbaar voor ieder moment! Dankbaar voor al wat is.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *