Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Maak kennis met… Sam de Vette, regisseur van het project Wanen de film

Maak kennis met... Sam de Vette, regisseur van 'Wanen de film'. Sam zoekt donateurs om dit filmproject rondom psychose te realiseren...

Gastbloggers en redacteuren zijn van onschatbare waarde voor PsychoseNet. De gastbloggers en redacteuren van PsychoseNet delen waardevolle verhalen, ervaringen, worstelingen, passie(s), levensgebeurtenissen en allerhande herstelverhalen met ons en met de wereld.

De mensen die hun verhalen opschrijven en deze met ons delen zijn belangrijk

Ze laten ons zien dat ze er mogen zijn als mens, dat hun verhalen er mogen zijn. Ten slotte is het immers helemaal niet zo gek om een psychische kwetsbaarheid te hebben. Ze hebben allemaal een psychische kwetsbaarheid of zijn naasten van iemand met een kwetsbaarheid. Ze zijn daar open over.

In deze persoonlijke video stelt Sam de Vette, regisseur van Wanen de Film zich voor

Met veel toewijding is de regisseur van de film, Sam de Vette, namelijk begonnen aan een filmproject over een jonge twintiger die verstrikt raakt in een psychose. De reden en inspiratie hierachter is zijn oudere broer, die drie jaar geleden zelf in een heftige psychose viel.

YouTube player

Momenteel loopt er een crowdfundingsactie om deze film te kunnen realiseren. En het doel is bijna behaald..! Sam zoekt nog donateurs. Help je mee om dit mooie filmproject mogelijk te maken?

Je leest er hier meer over:


Sam de Vette maakt een interactieve afstudeerfilm gebaseerd op het verhaal van zijn broer die drie jaar geleden in een psychose verstrikt raakte.

Meer weten over de film en hoe je kunt meehelpen deze film te realiseren? Op de site wanendefilm.nl vind je meer informatie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *