Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Auteur

Marco de Winter

Marco de Winter (4 januari 1981, geboren te Terneuzen) leeft ondertussen al bijna 8 jaar op een woonlocatie van Zeeuws Gronden! Vroeger dacht hij: dat is niets dat dagbesteding. Nu is hij allround kunstenaar! Dat hij deze mogelijkheid heeft gekregen vindt hij fantastisch!

Na zo’n dippy winterperiode – over de draad weer oppakken

blog- Na zo'n dippy winterperiode is het voor Mc Rammeo zaak om de draad weer op te pakken

Na zo’n dippy winterperiode is het bij Rammeo weer tijd voor een echte drukte periode/ episode! Rammeo die al flink minder bezig is met muziek/ hiphop heeft wel een aantal kersverse ideeën voor de kunstenaar in zich.

Een echte dip tijd is niet leuk, als je tenminste geen geloof in je eigen hebt. Ik weet nu ondertussen erg veel van mijzelf, namelijk dat ik er eentje ben waar je op kan bouwen. Want na veel luieren ben ik nu weer topfit om ideeën uit te werken en te gaan wandelen elke dag wanneer dit mogelijk is.

Steun voor gekkies als ik

Dit vervolgens hier te vertellen op PsychoseNet om alle gekkies zoals ik een steun in de rug te zijn. Want dat is erg belangrijk in de zorg. Dus al met al; ik ben weer druk bezig deze dagen. Met mijn kersverse ideeën! De winter is nog niet voorbij en ik ben alweer ontwaakt.

Wat verder mijn ideeën zijn geworden is voornamelijk het werken met prints uit de inktjet printer en met medium gel op een tafel plakken of een ander object. Ook heb ik een kast gepimpt. Verder ben ik tafels gaan kopen en ben ik deze ook gaan pimpen. Ook ga ik weer zwemmen, lopen en ben ik meer dagbesteding gaan doen.

Zo’n dippy winterperiode krijgt een vervolg ook met boeken

Een aantal dagen op het atelier van Zeeuwse Gronden en ik heb nog een paar bittere hoofdstukken gelezen in psychiatrische boeken. Of in ieder geval wat met parapsychologie te maken heeft. Want na zoon winterdip komt toch ook weer een andere episode. Een creatieve ditmaal. Creatief! Altijd rondhangen en bezigen met mijzelf als kunstenaar. Een allround kunstenaar. Problemen? Want dat is ver verleden tijd. Realisme is toch in de psychiatrie een feit van afwijken, maar afwijking kun je honderd mee worden. Dus pak je al je kansen uit de googelhoed en doe maar lekker miljonair! Precies; omdat ik in de zorg wil blijven.

Een flinke winterdip omzetten in een creatieve episode, en dat is natuurlijk ook echt Mc Rammeo. Mc Rammeo is als rammen met problemen terwijl ik gewoon weer de gewone cijfers krijg in mijn bloed maar nog een heleboel afvallen moet. Mc Rammeo houdt je strak in je stoel om allerlei zaken te enerveren. Zoals mijn muziek op internet die je via mijn website kunt vinden. Afijn de winterdip is voorbij en ik heb weinig last meer van mijn luie kant. Ik ben totaal niet lui. Ik ben een bezige. Ondanks dat de cariprazine die ik sinds kort slik mij wel wat meer rust geeft dan de abilify! Doe het wat rustiger aan met mijn drang om te werken, maar ben zeker een bezige. En dat is eigenlijk wel lekker!

foto van de auteur zelf

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *