Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Bloggers gezocht voor het Netwerk Vroege Psychose

Logo Netwerk Vroege Psychose

Het Netwerk Vroege Psychose is op zoek naar nieuwe bloggers. Vind jij het leuk om een blog te schrijven over je ervaringen met Vroege Psychose(-zorg) en alles wat daarbij hoort, stuur dan een proefblog in.

We zijn op zoek naar bloggers van diverse achtergronden, dus zowel professionals, managers, cliënten, naasten en andere betrokkenen zijn welkom om te bloggen.

Belangrijk is dat bloggers zich vrij voelen om hun persoonlijke ervaringen te delen en hun (kritische) mening te uiten. De beste manier om iets interessants te schrijven en daar ook plezier in te hebben, is door over iets te schrijven dat dichtbij je staat, waar je weet van hebt en dat uit de dagelijkse praktijk van je werk of je leven afkomstig is.

De inhoud van de blogs moet wel gerelateerd zijn aan het NVP of gaan over Vroege Psychose in de breedste zin van het woord

Hoe breed dat kan zijn, is te zien in eerder geplaatste blogs. Het handigste is om voor een blog één onderwerp te kiezen en de blog mag ongeveer 250-400 woorden lang zijn.

Als je interesse hebt, kan je contact opnemen met Sarita Sanches (ssanches@kcphrenos.nl), de ondersteuner van het NVP. Stuur een proefblog en bespreek de mogelijkheden.


Het Netwerk Vroege Psychose (NVP) is een netwerk voor en door professionals die werken in de zorg voor mensen met vroege psychose, en andere belangrijke betrokkenen zoals ervaringsdeskundigen, onderzoekers, cliënten en familieleden. Maar ook andere belangstellenden zoals gemeenten en zorgverzekeraars zijn welkom.

Meer lezen over bloggen?