Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Auteur

Geeske Roorda

Geeske Roorda is hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over goede hulpverlening, zelfzorg en herstel.

Meer blogs lezen van Geeske?

Hier vind je een overzicht van haar blogs

Nieuwe versie van PsychoseNet is live!

Nieuwe versie van PsychoseNet!

Door groei van PsychoseNet als community en de ontwikkeling van steeds meer nieuwe soorten content was PsychoseNet toe aan een herziene en verbeterde versie.

PsychoseNet bestaat sinds 2017. De laatste jaren groeide PsychoseNet in een rap tempo door tot een goedlopende, kundige en herstelgerichte eCommunity met veel meer soorten eigen content. Er verschenen, naast heel veel mooie blogs, ook steeds meer mini-college’sboeken, podcasts en allerlei andere soorten waardevolle content op PsychoseNet.

In deze nieuwe versie van PsychoseNet is onze content beter zichtbaar en vindbaar

Dat is belangrijk. Je kunt veel beter zien wat voor content we aanbieden. Je kunt vanaf nu ook goed zien wanneer er nieuwe items op PsychoseNet zijn gezet. Handig! Je hebt het gelijk in beeld, het is overzichtelijk, en je kunt gemakkelijk doorklikken.

Daarnaast hebben we de layout van PsychoseNet gemoderniseerd en hebben het allemaal wat logischer en strakker gemaakt. We zijn er blij mee!

We zijn nog niet helemaal klaar

Deze week wordt er nog gebouwd aan het nieuwe PsychoseNet, er worden bijvoorbeeld nog mooie landingspagina’s voor onze onderwerpen gebouwd. We zijn ook de details nog druk aan het bijschaven.

Kortom: Wordt vervolgd!