Main content

Geeske Roorda is webredacteur bij PsychoseNet. Ze vertelt in deze video dat het hebben van naasten niet altijd vanzelfsprekend is. Vaak wordt er vanuit gegaan dat je naasten automatisch familieleden zijn. Dat is soms best lastig, zeker als je geen (contact met je) familie hebt.

Gelukkig kunnen er ook andere mensen kunnen naast je staan. In deze video vertelt Geeske hoe belangrijk haar naasten voor haar zijn.

In deze aflevering: De kracht van naasten

Geeske vertelt hoe ze vaak merkt dat er al snel vanuit gegaan wordt dat je naasten automatisch je familieleden zijn. Helaas is dit scenario niet voor iedereen de werkelijkheid. Geeske zegt: “Gelukkig kan iedereen jouw naaste zijn (of worden), en omgekeerd kan je dat zelf ook voor anderen zijn”.


Geeske Roorda biografieGeeske Roorda is de hoofdredacteur van PsychoseNet. Ze schrijft regelmatig met een opbouwende toon over haar zoektocht naar goede hulpverlening voor haar vroegkinderlijk trauma en de gevolgen daarvan, het leven met CPTSS en een dissociatieve stoornis. Of over haar stemmings- en psychosegevoeligheid.

Geeske schrijft vanuit hoop en met het oog op het goed zorgen voor zichzelf. Een overzicht van de blogs die Geeske voor PsychoseNet schreef vind je hier.

Meer weten? 

Hier lees je meer over wie Geeske Roorda is. Of volg Geeske op LinkedInFacebookTwitter en YouTube!

  • Deel deze pagina: